24.990 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás magyarországi cím esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36205984560

Tiebreak: Official game of the ATP and WTA
Tiebreak: Official game of the ATP and WTA
19 990 Ft

Tiebreak: Official game of the ATP and WTA

Tiebreak: Official game of the ATP and WTA
Tiebreak: Official game of the ATP and WTA
Tiebreak: Official game of the ATP and WTA
Video

TIEBREAK: Az ATP és a WTA hivatalos játéka, amely több mint 120 hivatalosan licencelt játékost és több mint 90 autentikus versenyt tartalmaz. Versenyezz az ATP és a WTA pályákon, teremtsd meg saját teniszhagyatékodat, és éld át újra Novak Djokovic legnagyobb pillanatait.

A LEGNAGYOBB TENNIS VIDEÓJÁTÉK ROSTER - Válassz a több mint 120 legjobb férfi és női sportolóból álló névsorból: A teniszlegendáktól Novak Djokovic, Rafael Nadal és Roger Federer, a rajongók kedvenceiig: Jannik Sinner, Carlos Alcaraz, Alexander Zverev, Stefanos Tsitsipas, Daniil Medvedev, Coco Gauff, Iga Swiatek, Aryna Sabalenka, Jasmine Paolini, Caroline Garcia és még sokan mások.

Kompatibilis
PS4, PS5, XBOX SERIES X, NINTENDO SWITCH
Megjelenés
2024.08.22
Rendelhető
Előrendelhető
19 990 Ft
Részletek

Több mint 90 FŐTURNAMENTUM ELÉRHETŐ - Válaszd ki kedvenced a hivatalos kör több mint 90, a világot behálózó versenye közül. A kemény, salakos és füves pályáktól kezdve: Játssz az összes olyan felületen, amelyet a legnagyobb ATP- és WTA-versenyek kínálnak.

EXKLUZÍV NOVAK DJOKOVIC SLAM CHALLENGE - Éld át újra Novak Djokovic ATP-karrierjének ikonikus mérkőzéseit. Élj az egyedülálló lehetőséggel, hogy értékes tanácsokat és meglátásokat kapj minden idők egyik legjobb teniszezőjétől, hogy reprodukáld a győzelmeit, és megnyerd azokat a meccseket, amelyeken alulmaradt.

A LEGTELJESEBB KARRIEREMÓD - Kezeld az edzéseidet, tervezd meg a versenyeidet az ATP és a WTA naptárak alapján, és mássz felfelé a valós ranglistarendszerben. Költs bölcsen a különböző kiadásokra, és még a sajtóval szembeni nyilvános imázsodat is ápold.

A LEGAUTENIKUSABB JÁTÉKÉLMÉNY - A TIEBREAK első osztályú, szituáció-specifikus teljesítményelemző szoftverrel készült, amely kiemeli a játékosok egyedi stílusát, és utánozza a valós játékukat: Nadalt játszani más érzés lesz, mint a játékosok bármelyikét, és a győzelemhez különböző stratégiák alkalmazására lesz szükség.

KÉSZÍTSD EL SAJÁT EGYEDI ÉLMÉNYED - Állítsd össze saját online vagy offline versenyeidet, amelyek 16-tól 128 játékosig terjedhetnek, hozd létre saját stadionjaidat, sőt, a TIEBREAK Academy által biztosított összes eszközzel saját játékosaidat is.

Adatok
Kiadás
Normál
Stílus
Sport
Cikkszám
2808672